Her er en ny versjon av HDL sin programvare. Den inneholder noen elementer som er i Beta (Offline modus, Target templates, Global scenes)


Det var en feil i V09.78B; Scener kunne ikke redigeres. Det fungerer i denne nye!


I tillegg til å støtte nye HDL Buspro og HDL Wireless Buspro komponenter så har denne programvaren fått noen nye funksjoner.

Denne versjonen har fått mulighet til å lagre "Device list" for forskjellige prosjekter. Denne kommer opp som standard når man starter programmet for første gang:

Skriv inn et navn i "Project name" og trykk på "Create new".

Dersom man bare bruker programmet til ett prosjekt så kan man velge denne boksen vekk med å fjerne avkryssingen "Allways show this"


Programmet har fått en Offline modus hvor man kan konfigurere uten tilgang til komponenter. Denne funksjonen er ikke ferdig enda.

Det er en ny kolonne med "Hardware version". Data i dette feltet er bare støttet på nye eller firmware oppdaterte komponenter. HDL skal i fremtiden bruke denne informasjonen til å automatisk oppgradere firmware på komponenter.


Det kommer stadig nye versjoner av denne programvaren så pass på å sjekke om det er en ny versjon her med jevne mellomrom.


Siden denne programvaren er ferskvare så vil ofte Windows sin beskyttelse anbefale deg å ikke kjøre installasjonen. Men det kan du trygt gjøre allikevel.


Denne programvaren krever at Windows har .NET 3.5 installert (Windows 10 vil tilby seg å installere den for deg, dersom den mangler).


Ved første oppstart så vil Windows-brannmuren komme opp med et sikkerhets-varsel. For at dette programmet skal fungere mot HDL anlegget ditt må du tillate tilgang, fortrinnsvis til alle nettverkene.


Denne programvaren kan ikke brukes til å konfigurere (bruk https://hdlnordic.freshdesk.com/support/solutions/folders/16000078552):

Varmekontroller med eldre firmware.

DLP med skrue-tilkobling av BUS-en

SB-CMS-PIR, SB-CMS-THL, SB-CMS-LA, SB-WMS-PIR, HDL-MRF16.4C, Power Meter