I denne guiden skal vi gå gjennom hvordan du kan registrere deg som Do-it-yourself-bruker i i3 Lite. Med en DIY-brukerkonto kan du selv sette opp din egen app for smarthus og redigere den ved behov.


Last ned appen

Før du registrerer deg er du nødt til å laste ned i3 Lite applikasjonen. Følg linkene nedenfor for å laste ned den versjonen du ønsker. Du kan også søke etter i3 Lite på AppStore eller Google Play Store.


Informasjon:

Vi anbefaler deg å bruke Windows PC til konfigurering av ditt prosjekt, da dette som regel er raskere for deg og samtidig gjør det mulig for oss å tilby bedre support dersom du skulle ha behov for assistanse.Registrering

Selve registreringen foregår i appen. Sørg for at du har din invitasjonskode klar. Om du ikke har en invitasjonskode kan du opprette en support-ticket så sender vi deg en kode i løpet av kort tid.


  1. Trykk SIGN UP på bunnen av skjermen.

  2. Fyll ut brukernavn, epost-adresse og passord og trykk deretter SIGN UP.

  3. Trykk DO IT YOURSELF.

  4. Skriv inn invitasjonskoden din og trykk CONTINUE.

  5. Du bør nå motta en epost med en aktiveringskode. Om du ikke finner eposten, vennligst sjekk spam-mappen din. Avsenderen er contact@iridiummobile.ru.

  6. Skriv inn koden i feltet på skjermen og trykk CONFIRM.

  7. Trykk OK.

Gratulerer!

Du har nå registrert deg som DIY-bruker og kan sette i gang med ditt i3 Lite prosjekt. Trykk NEXT for å gå gjennom appens grunnleggende prinsipper eller SKIP for å gå til startmenyen hvor du kan opprette prosjektet ditt.