Her er en ny versjon av HDL sin nye programvare.

Dersom du har en tidligere offisiell versjon av HDL Buspro Setup Tool 2 så kan du hente ned den nyeste versjonen ved å trykke på knappen "Check Update", du trenger da ikke å laste den ned herfra. Dersom du har en tidligere beta versjon så vil den rapportere at du allerede har den nyeste versjonen. Da må du laste ned og installere fila som ligger i denne artikkelen.

Dette dokumentet inneholder også en PDF med en manual på engelsk for programmet.

Når programmet starter for første gang så er språket Kinesisk. Trykk på knappen "Language" og velg "English".

Det kommer stadig nye versjoner av denne programvaren så pass på å sjekke om det er en ny versjon her fra dersom du har utfordringer med versjonen du har installert.

Siden denne programvaren er ferskvare så vil ofte Windows sin beskyttelse anbefale deg å ikke kjøre installasjonen. Men det kan du trygt gjøre allikevel.

Denne programvaren krever at Windows har .NET 3.5 installert (Windows 10 vil tilby seg å installere den for deg, dersom den mangler).

Ved første oppstart så vil Windows-brannmuren komme opp med et sikkerhets-varsel. For at dette programmet skal fungere mot HDL anlegget ditt må du tillate tilgang, fortrinnsvis til alle nettverkene.

Denne programvaren kan ikke brukes til å konfigurere (bruk den gamle):

Varmekontroller med eldre firmware.

SB-CMS-PIR, SB-CMS-THL, SB-CMS-LA, SB-WMS-PIR, HDL-MRF16.4C, Power Meter