Det er ikke alltid ting fungerer som det skal. I noen tilfeller hender det at meldingen som ber deg om å oppdatere prosjektet ditt ikke dukker opp i appen din til tross for at prosjektet har blitt oppdatert. I denne guiden skal vi raskt gå gjennom hvordan du kan tvinge en nedlasting av nyeste versjon av et gitt prosjekt.

Merknad:

Ved å følge denne guiden sletter du din lokale versjon av prosjektet ditt og laster ned den siste versjonen av prosjektet som ligger i skyen. Det vil si at eventuelle endringer du har gjort som ikke er lastet opp i skyen vil gå tapt.

Hvordan tvinge oppdatering av prosjektet ditt

1. Åpne system-menyen ved å trykke på de tre prikkene øverst i høyre hjørne av skjermen.
  2. Trykk på Close project for å gå tilbake til appens startside.
  3. Trykk på de tre prikkene ved siden av navnet til prosjektet ditt.
  4. Trykk Delete for å slette prosjektet fra enheten din.
  5. Trykk Yes for å bekrefte.
  6. Trykk på sky-ikonet for å laste ned prosjektet igjen fra skyen.
  7. Trykk på navnet til prosjektet ditt for å åpne det igjen.

Gratulerer!

Du har nå tvunget nedlastingen av den nyeste versjonen av prosjektet ditt som var tilgjengelig i skyen.