Vedlegget i denne saken inneholder en mappestruktur for alle HDL trådløse komponenter som kan oppgraderes med ny firmware.

Viktig!

Mange HDL trådløs komponenter finnes nå i flere utgaver (laget med forskjellige mikroprosessorer). Dersom man overfører firmware for feil prosessor så vil enheten slutte å fungere.

Når du har valgt en komponent som skal oppgraderes, trykk på knappen "Read Device Type" for å få informasjon om hvilken prosessor enheten har, før du velger hvilken fil som skal sendes.

Tips!

Dersom en trådløs pille feiler under oppgradering slik at man ikke kan kommunisere med den lenger: Koble vekk spenningen inn, hold PROG knappen inne når spenningen kobles til. Sett gateway i PROG modus. Du kan nå overføre firmware fil på nytt med "Manual" Firmware Upgrade.

Dersom en trådløs DLP feiler under oppgradering slik at man ikke kan kommunisere med den lenger: Koble vekk spenningen inn eller ta panelet av bak-boksen, hold PIL-OPP og PIL-NED knappene inne når spenningen kobles til. Sett gateway i PROG modus. Du kan nå overføre firmware fil på nytt med "Manual" Firmware Upgrade.

Dersom en trådløs gateway får korrupt firmware og bare lyser rødt slik at man ikke kan kommunisere med den lenger: Koble den til et nettverk som er 192.168.10.xxx. Hold PROG knappen inne når spenningen kobles til. Du kan nå overføre firmware fil på nytt med "Manual" Firmware Upgrade.