I denne guiden skal vi raskt gå gjennom hvordan du oppretter et blankt prosjekt i i3 Lite slik at du kan komme i gang med ditt oppsett. Guiden forutsetter at du har i3 Lite appen installert enten på telefon, tablet eller Windows PC.

Informasjon:

Prosjektet ditt kan opprettes og redigeres på alle plattformer hvor i3 Lite applikasjonen er tilgjengelig. Vi anbefaler allikevel å bruke en Windows PC for det meste av oppsettet ditt da det som regel er raskere og i tillegg er enklere å løse eventuelle feil dersom de skulle oppstå.

1. Åpne i3 Lite applikasjonen og logg inn med dine brukeropplysninger.

2. Du får nå se en liste over alle prosjektene dine. Din liste er trolig tom. Trykk New project for å opprette et nytt prosjekt.
  3. Gi det nye prosjektet ditt et navn og trykk deretter OK.
  4. I denne omgang skal vi ikke bruke en server. Trykk Project without server for å fortsette.
    Informasjon:

Selv om vi velger Project without server kan vi allikevel legge til en server ved en senere anledning.

5. Trykk Start project for å gå ut av konfigurasjonsmenyen og til prosjektets forside.
  6. Åpne system-menyen ved å trykke på de tre prikkene øverst i høyre hjørne av skjermen.
  7. Trykk Save to cloud i system-menyen for å lagre prosjektet ditt.
  8. Trykk Yes for å bekrefte. Prosjektet er nå lagret i skyen og kan lastes ned fra en annen enhet forutsatt at du logger på med samme brukerkonto.
Gratulerer!

Du har nå opprettet et blankt prosjekt i i3 Lite. Du kan nå bygge videre på dette prosjektet ved å legge til etasjer og rom.