iRidium Mobile er en app- og programvareløsning for å styre et smart anlegg fra en mobil enhet.

Med iRidium kan du lage ditt helt eget brukergrensesnitt for styring av boligen og laste det opp på alle dine iOS eller Android enheter. iRidium støtter også, med noen forbehold, fjernstyring av anlegget slik at du kan styre huset eller hytta, selv når du ikke er fysisk tilstede.

iRidium Mobile kommer i tre utgaver.

iRidium Lite

Dette er den enkleste måten å komme i gang på. Du setter veldig enkelt opp en navigasjonsmeny ved å definere alle etasjer og rom i boligen og så skanner du anlegget ditt for kompatible enheter. Deretter bestemmer du hvilke enheter som hører til i de forskjellige rommene, og det er det. Noen enheter kan trenge litt ekstra konfigurasjon.

Du kan lese mer om iRidium Lite her.

iRidium Pro

Denne løsningen gir deg full kontroll over alt du måtte ønske. Ved å ta i bruk det kraftige "iRidium Studio" kan du selv velge nøyaktig hvordan du ønsker at ditt brukergrensesnitt skal se ut. Du setter selv opp navigasjon og menyer, og bestemmer selv farger, bilder og alt annet du måtte ønske. Så binder du hver enkelt knapp til enten enkle funksjoner eller mer komplekse makroer eller script som du selv kan sette opp eller programmere.

Denne løsningen gir deg den mest fullstendige friheten over din mobile styring.

Les mer om iRidium Pro her.

iRidium Server

Denne løsningen er for deg som ønsker automasjon. iRidium Server er like kraftig og konfigurerbart som iRidium Pro, men har ikke et brukergrensesnitt. Med iRidium Server programmerer du en automasjonsløsning som alltid vil være online og som utfører oppgaver til en bestemt tid eller som respons på hendelser ellers i anlegget.

Du kan lese mer om iRidium Server her.

Besøk vår nettbutikk for en nærmere titt på iRidiums løsninger for smarthus app og styring.

Om ønskelig kan du selv sette opp alle tre løsningene til iRidium Mobile på egenhånd uten hjelp. De forskjellige versjonene er godt dokumentert på iRidium's nettsider med både eksempler og ferdige brukergrensesnitt. Dersom du ønsker at vi skal sette det opp for deg kan du kontakte oss på epost eller her på supportsidene våre.